0351/80.40.80 - 0351/40.84.49 Laborator: 0351/40.15.59 programari@hitmed.ro

   Dermatologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor care afecteaza pielea, parul, scalpul, unghiile si mucoasele adiacente (mucoasa bucala si genitala)
si bolile cu transmitere sexuala.

Multe probleme dermatologice grave nu dor si nici nu sunt vizibile pentru un ochi obisnuit, fiind necesar sa te adresezi unui specialist pentru a obține un diagnostic prompt, corect și un tratament dermatologic care să funcționeze.

Diagnosticul si tratamentul bolilor dermatologice este complex, de cele mai multe ori interdisciplinar, presupunand o mare incarcatura psihologica prin impactul estetic pe care il au.

 

 

 

Cele mai frecvente afecțiuni dermatologice tratate in clinica noastra sunt acneea, alergiile cutanate, alopecia, alunițele, arsurile solare, calvitia precoce, chisturile, dermatitele, eczema, eritemul, erupțiile cutanate, foliculita, furunculul, hemangioamele cutanate, hirsutismul, keratozele, lipomul, matreața, micozele cutanate, negii, panaritiul, pitiriazis, psoriazis, rozaceea, ulcerațiile, unghia încarnată, urticaria, vergeturile, vitiligo, zona zoster etc.

 

Indiferent de problema dermatologică pe care o ai, în clinica noastra vei găsi specialisti cu competențe în dermato-venerologie, dermatoscopie, chirurgie dermatoscopică, dermatologie pediatrică, dermato-cosmetologie, dermatologie estetică și rejuvenare etc.

Dermatologie pediatrica
Tratamentul bolilor si infectiilor pielii la copii beneficiaza de o abordare calma si calda pentru a diminua anxietatea micutilor in fata unui proces neobisnuit pentru ei.

Medicii nostrii au experienta in abordarea copiilor cu probleme de piele ceea ce asigura o vizita pe cat de placut posibil in cabinetul medical.

 

imm

Dermatocosmetologie
Abundenta de proceduri si produse disponibile pentru intinerire poate crea confuzie si neincredere in randul persoanelor care doresc sa incetineasca efectele timpului asupra tenului. In clinica noastra veti fi consiliati sa decideti cele mai potrivite proceduri.

  • Consiliere dermatocosmetica
  • Skin nutrition (nutridermatologie)
  • Dermatocosmetica (Dermapen, PRP- Terapia vampir, peeling chimic, PRX-T33, etc)