0351/80.40.80 - 0351/40.84.49 Laborator: 0351/40.15.59 programari@hitmed.ro

Despre noi

 

De peste 25 ani, echipa multidisciplinara de profesionisti a Centrului Medical HITMED cu ajutorul tehnologiei de ultima generație, a protocoalelor moderne de investigatie si tratament va ofera servicii medicale complexe, de calitate, adaptate cerintelor dvs.

De la inceputul activitatii am incercat sa ne impunem prin seriozitate, constanta, competenta medicala si bunavointa in abordarea fiecarui pacient, fiind promotorii noului in ceea ce priveste diagnosticul si tratamentul medical.

 

‘In 1992 in Lyon am visat sa pot face fertilizare in vitro si in Craiova. In 18 noiembrie 2008 s-a nascut primul copil in urma unei proceduri de fertilizare in vitro efectuata in Centrul medical HitMed iar de atunci zambetele copiilor veniti pe lume ne lumineaza viata.Conf. univ. dr. Cristian Vaduva, medic primar obstetrica-ginecologie, supraspecializare Fertilizare in vitro

 

In Centrul medical HITMED realizam o abordare integrata a problemelor de fertilitate printr-o echipa complexa formata din medici ginecolog, endocrinolog, urolog, embriolog, psiholog alaturi de  medici cu specialitatile cardiologie, diabet si boli de nutritie, hematologie. Aceasta abordare multidisciplinara ne permite identificarea particularitatilor fiecarui caz si abordarii terapeutice specifice pentru fiecare pacient in parte.

Centrul Medical HitMed este singurul centru medical din Oltenia acreditat de catre Agentia Nationala de transplant pentru efectuarea procedurilor de reproducere umana asistata (fertilizare in vitro, inseminare intrauterina).